Spanningsdetectie & spanningsdetectoren

Spanningsdetectoren met verlies van stroom aan het voedingsnet. Ze zijn handig voor het beveiligen van belangrijke machines en apparaten dewelke constant van stroom moeten voorzien worden.

Bij het detecteren van spanning komt het er op neer om te weten of dat elke ruimte of machine nog steeds van stroom voorzien wordt. Het spreekt voor zich dat deze sensoren een storing moeten kunnen weergeven als er geen stroom geleverd wordt. Dit kan door de detector volledig op batterij te laten functioneren of op netstroom met een noodbatterij.

Spanningsdetectie is niet standaard aanwezig in de meeste alarmsystemen dus is spanningsdetectie een must voor jou, kijk je best eerst even rond welk alarmsysteem deze detectie in portfolio heeft.

Is spanningsdetectie aangewezen bij je alarmcentrale, wees dan wel sober in je aankoop. Neem enkel de ruimtes die echt nood hebben aan een spanningsdetectie zoals machineruimtes, serverruimtes, ... Kantoorruimtes met enkele bureaus raden wij aan om niet te beveiligen. Niet enkel loopt de kost van je detectie hoger op, het geeft extra weergave in je centrale. Ook al maak je alles zo overzichtelijk mogelijk. Een te hoog aantal detectoren zal je overzicht vertroebelen.

Offerte alarmsysteem