Camerabewaking & camerabeveiliging

Bewakingscamera

Als je een alarmsysteem aanschaft omwille van de brandveiligheid volstaat het om detectoren te installeren die zonder visuele vaststellingen werkt maar eens je het alarmsysteem ook wenst te gebruiken voor het detecteren van inbraak of diefstal is het aanschaffen van bewakingscamera's onontbeerlijk. Ontdek hier alles over camerabeveiliging.
Centrale

Wat is camerabewaking

Wat is een bewakingscamera eigenlijk en wat doet een dergelijk camerasysteem? Welke criteria volgens de camerawet bepaalt dat we te maken hebben met camerabewaking. We geven wat meer informatie.

 

Bewakingscamera kiezen

Welke camerabeveiliging kiezen is niet makkelijk. Toch zijn er een aantal vuistregels dewelke ervoor zorgen dat je het juiste camerasysteem kiest. Een goede bewakingscamera moet gewoon 24/7 betrouwbare beelden leveren. Uiteraard dien je jezelf steeds te laten bijstaan door een vakman.

 

Camerabeveiliging

Bewakingscamera's plaatsen

Mag je zomaar camerabewaking plaatsen of niet? Wat zijn de voorwaarden en welke soorten plaatsen bestaan er die bepalen of een bewakingscamera moet aangegeven worden of niet?

 

 

Bewakingscamera aangeven

Bewakingscamera aangeven

Wanneer dien je een camerabewakingssysteem te laten registreren en waar kan je dit laten doen? Een aangifte is niet altijd verplicht volgens de wetgeving.

 

 

Harddisk recorder voor camerabeelden

Bewakingscamera onderdelen

Een goed uitgerust camera-bewakingssysteem bestaat uit een aantal essentiële onderdelen. Sommige onderdelen zijn niet van toepassing bij een IP-bewakingscamera, analoge bewakingscamera en HD-SDI bewakingscamera. Wij sommen de meest belangrijke onderdelen op zonder rekening te houden met de soort camera.

 

Soorten bewakingscamera's

Verschillende vormen

We hebben een overzicht opgesteld van de soorten bewakingscamera's volgens hun vorm. Uiteraard kunnen verschillende types werken volgens analoge camera, draadloze camera, IP camera of als HD-SDI camera of hybride bewakingscamera.

 

Infrarood camera

Soorten bewakingscamera's

Er bestaan tal van soorten bewakingscamera's. Eigenlijk doen ze allemaal hetzelfde, toch kan de vorm anders zijn én de technologie om beelden door te zenden en bij te houden.

 

Offerte bewakingscamera's