Alarmdetectie

Als je een alarmsysteem aanschaft omwille van de brandveiligheid volstaat het om detectoren te installeren die zonder visuele vaststellingen werkt maar eens je het alarmsysteem ook wenst te gebruiken voor het detecteren van inbraak of diefstal is het aanschaffen van bewakingscamera's onontbeerlijk.

Magneetcontact

Magneetcontacten op deuren en ramen

Via magneetcontacten of raam- en deurmagneten kan het openen van een raam of deur een storing of alarm laten afgaan.

Magneetcontacten

Bewegingsdetector

Bewegingsdetectie

Bewegingsdetectie is essentieel bij een alarmsysteem. Of het nu gaat om eenvoudige bewegingsdetectie of bewegingsdetectie op een camera het aangeven van beweging is meestal een goede indicatie dat er iets gaande is die niet standaard is en dus kan leiden tot een storing (inbraak of schade).

Bewegingsdetectoren

Rookmelder

Branddetectie & rookdetectie

De kans dat een brand je woning of gebouw vernield is even groot als de kans dat er ingebroken wordt. Het is dus niet onverstandig om branddetectie in je alarmsysteem op te nemen in plaats van losse branddetectoren met serene.

Rookdetectoren

Trildetector

Trildetectie

Trildetectoren nemen storingen op door breuk of trilling en zijn inzetbaar op tal van plaatsen. Na de vaststelling van een storing, kan al dan niet een centrale worden verwittigd.

Trildetectoren

Waterdetector

Waterdetectie

Detectie van water, condens en vocht is zeer belangrijk bij industriële omgevingen. Via detectoren, matten, linten en kabels kan een storing gemeld worden.

Waterdetectoren

Spanningsdetectie

Spanningsdetectoren met verlies van stroom aan het voedingsnet. Ze zijn handig voor het beveiligen van belangrijke machines en apparaten dewelke constant van stroom moeten voorzien worden.

Spanningsdetectoren

 

Offerte alarmsysteem