Woning beveiligen tegen inbraak

Inbraak woning

Uw woning beveiligen tegen diefstal en inbraak? Groot gelijk, laat uw kostbare bezittingen niet zomaar stelen.

Inbraakpreventie

Een huis beveiligen tegen ongewenste bezoekers, kan je op verschillende manieren doen. Uiteraard moet je beginnen met een aantal inbraakpreventietips in achting te nemen. Dankzij een aantal eenvoudige ingrepen, maak je het een dief al snel moeilijker om in te breken. Ontdek onze inbraakpreventie tips. Naast het nakomen van deze tips, kan je ook opteren voor een huisalarm systeem.

Verzekering

Een dief doen afschrikken kan je al met een goedkope dummy camera. Deze camera's zijn niet te onderscheiden van echte bewakingscamera's, maar schrikken wel af. Bij een échte inbraak, heb je wel geen beelden opgenomen en kan je ook niks voorleggen aan de politie en de verzekeringsmaatschappij. Daarom is een professioneel alarm plaatsen nog steeds de beste oplossing. Er bestaan tal van soorten bewakingscamera's.

Ramen en deuren beveiligen

Ramen en deuren zijn de meest gevoelige plaatsen waar een inbreker zal proberen in te breken. Door het breken van het glas van ramen, of door het forceren van een deurslot, is een inbreker in 1-2-3 binnen. Plaats daarom dankzij een eenvoudig alarmsysteem met een aantal deur- en raammagneten. Zij meten trilling bij inbraak en doen een alarmsirene afgaan.

Plaats een professioneel camerasysteem

Wens je ook beelden te maken rondom en eventueel in jouw woning of bedrijf, dan volstaat een bewakingscamera. Bewakingscamera's heb je in tal van soorten en formaten. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie, zal een alarminstallateur een goede opstelling voorstellen. Welke bewakingscamera kopen en kiezen, hangt af van een aantal criteria.

Offerte inbraakbeveiliging